RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ramkraak op juwelier in centrum van Utrecht

1/4
UTRECHT - Bij juwelier Schaap en Citroen aan de Steenweg in Utrecht is afgelopen nacht rond 3.30 uur een poging tot ramkraak geweest. De daders hebben met een BMW de pui van het pand geramd.

Volgens opgeschrikte omwonenden stapten de ramkrakers vervolgens in vermoedelijk een Audi waarmee ze het centrum uitreden. Het pand beschikt over een dubbele pui. Daardoor wisten de daders de juwelierszaak uiteindelijk niet binnen te komen.

Een explosievenverkenner van de politie heeft de auto en het pand na de ramkraak onderzocht, omdat de vrees bestond dat de daders mogelijk explosieven wilden gebruiken. Bij die zoekactie werd niets aangetroffen. De schade aan het pand is groot. Van de daders ontbreekt op dit moment nog ieder spoor.

De politie roept getuigen die meer hebben gezin op om zich te melden. Mensen die camera's in de omgeving van de ramkraak hebben hangen, worden gevraagd om die beelden te delen.

Met een BMW probeerden de daders deze juwelierszaak binnen te komen.
 De politie doet onderzoek De politie doet onderzoek | Foto: Michiel van Beers De schade is groot De schade is groot | Foto: Michiel van Beers


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -