RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tweede verdachte aangehouden voor woningoverval Maarssen in de zomer

MAARSSEN - Een 55-jarige Utrechter is vanmorgen aangehouden voor de overval op een ouder echtpaar aan de Machinekade in Maarssen, afgelopen zomer. In december werd ook al een 46-jarige man uit Baarn opgepakt voor de overval.

In de nacht van 5 op 6 juni drongen twee mannen het huis aan de Vecht binnen. Het echtpaar van in de 70 lag op dat moment te slapen. Ze werden wakker omdat er twee mannen met bivakmutsen naast hun bed stonden.

Het echtpaar werd door de indringers hard op hun bed gedrukt. Toen de man zich verzette, werd hij geslagen. Hij kon zelf ook een klap uitdelen en schreeuwde hard om hulp. De overvallers gingen er daarna vandoor zonder buit.

RECONSTRUCTIE
Eind juli en begin september besteedde het televisieprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht aandacht aan de zaak. In september verscheen ook een reconstructie in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Half december werd de 46-jarige man uit Baarn opgepakt. Onlangs is bepaald dat zijn voorarrest met 90 dagen verlengd mag worden. De 55-jarige Utrechter wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -