Jong FC Utrecht verliest in laatste seconden van De Graafschap

UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft in de Keuken Kampioen Divisie in de laatste seconden van de wedstrijd verloren van De Graafschap. In Doetinchem werd het vrijdagavond 2-1.
De Utrechtse beloftenploeg kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Jeredy Hilterman. Hij verzilverde een penalty na een overtreding van Toine van Huizen op Hicham Acheffay.
In de tweede helft kwam De Graafschap terug met een zinderend doelpunt van rechtsback Leeroy Owusu. Uiteindelijk was het Ralf Seuntjes die in de 95e minuut het winnende doelpunt maakte.
Keeper Jord Ruijgrok debuteerde bij Jong FC Utrecht
Keeper Jord Ruijgrok debuteerde bij Jong FC Utrecht © Orange Pictures
Voor Jong FC Utrecht was het overigens een bijzondere wedstrijd: maar liefst ver spelers debuteerden. Dat waren keeper Jord Ruijgrok, verdediger Djevencio van der Kust en de aanvallers Yassin Nasser en Özcan Yasar.