RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechtse voetbalclub DWSV stapt mogelijk naar rechter: 'We accepteren dit niet zomaar'

UTRECHT - Voetbalvereniging DWSV uit Utrecht is door de KNVB uit de competitie gezet en daar is het bestuur het niet mee eens. Voorzitter Wout Stulen laat weten dat het bestuur het niet bij dit besluit laat zitten en dat er vervolgacties komen.

Het besluit van de KNVB kwam na aanhoudende problemen op financieel en sportief gebied bij voetbalclub DWSV. De bond heeft er geen vertrouwen meer in dat het bestuur van de voetbalvereniging de orde kan handhaven bij toekomstige wedstrijden. DWSV mag dus geen competitiewedstrijden meer spelen.

'KANT NOCH WAL'
"Ik vind het nergens op slaan dat de goeden onder de kwaden moeten lijden", zegt Stulen. "Natuurlijk zijn er dingen gebeurd die niet goed zijn maar ik vind dat je dan de desbetreffende spelers moet straffen en niet de mensen die er niets mee te maken hebben. Dit raakt kant noch wal."

De spelers van DWSV moeten nu op zoek naar een andere club als ze nog in de competitie van de KNVB willen spelen. Een aantal teams hebben hun heil sinds de schorsing van DWSV al elders gezocht. Volgens Stulen staan andere mensen ook te trappelen om te spelen, maar vindt niemand het leuk om bij de club weg te moeten. "Dus wie pakken ze nu met dit besluit? De club en niet de raddraaiers! En de argumenten die de KNVB hanteert slaan nergens op."

Stulen laat weten een advocaat te hebben ingeschakeld en dat ze er alles aan gaan doen om het besluit aan te vechten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -