RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Chaos bij 't Goylaan na botsing op 'ovonde'

1/2
UTRECHT - Een botsing tijdens de ochtendspits op 't Goylaan in Utrecht heeft geleid tot bijzondere verkeerscapriolen. Automobilisten probeerden na de botsing de drie gecrashte wagens te ontwijken en reden over de stoep of door de berm.

Buurman Jacco maakte foto's waarop te zien is dat zelfs een grote vrachtwagen over de stoep, het fietspad en een groenstrook rijdt. De bestuurder wilde niet wachten op de afhandeling van het ongeluk, waarbij gelukkig niemand gewond lijkt te zijn geraakt.

ZORGEN OVER OVONDE
Jacco maakt zich al lange tijd zorgen over de verkeerssituatie op de zogenoemde ovonde die 't Goylaan verbindt met de Constant Erzeijstraat. De situatie zou erg onoverzichtelijk zijn. "In mijn ogen kan het alleen maar verbeteren als er gewoon verkeerslichten terugkomen", zei hij in een item dat RTV Utrecht drie maanden geleden maakte over het verkeersplein.

Vanochtend was hij er opnieuw snel bij om foto's te maken van het ongeluk. Die zette hij op Facebook. "Waar ik het meest aan stoor? Dat andere weggebruikers totaal schijt aan alles hebben en de meest rare acties uithalen om te passeren."

 Het ongeluk gebeurde om 7.30 uur. Het ongeluk gebeurde om 7.30 uur. | Foto: Jacco van ElterenHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -