Kort nieuws: Scholier Veenendaal beroofd

REGIO - In Veenendaal is een 16-jarige jongen met geweld beroofd van zijn schooltas.
De tas werd donderdag op de Vondellaan uit z'n handen getrokken door twee jongens.Twee jongens van 15 en 16 jaar zijn aangehouden.
* Bij een verkeersongeluk in Mijdrecht is een fietsster gewond geraakt. De 44-jarige vrouw uit Wilnis kreeg gisteravond op de rotonde op de Anselmusstraat met de Bozenhoven geen voorrang van een automobilist. Ze is met een hoofdwond en kneuzingen naar een ziekenhuis gebracht.
* De politie heeft gisteren samen met vervoersbedrijf Connexxion een grootscheepse controle gehouden in de Utrechtse sneltram.Van de 4000 gecontroleerde reizigers kregen er 375 een boete voor het niet kunnen tonen van een kaartje.Tien mensen bleken nog boetes op te hebben staan.
* In Veenendaal is een 16-jarige jongen met geweld beroofd van zijn schooltas. De tas werd gisteren op de Vondellaan uit z'n handen getrokken door twee jongens. Hierbij werd hij door een van de daders geslagen.
De politie heeft twee jongens van 15 en 16 jaar aangehouden.
* Bij een ongeluk in De Bilt is een scooterrijdster gewond geraakt. Het 17-jarig meisje botste gisteravond achterop een auto, die stopte voor een zebrapad. De scooter-rijdster liep letsel op aan benen en armen.
* Paleis Soestdijk wordt volgende week in kerstsfeer gebracht. Zo krijgt de grootste zaal, de stuczaal, een grote kerstboom van 3,5 meter. En ook de Oranjerie en de winkel van het paleis worden extra feestelijk aangekleed. Soestdijk staat al vier jaar leeg, maar de VVV Baarn verzorgt al een jaar met veel succes rondleidingen. De kerstversiering verdwijnt met de opening van een bijzondere fototentoonstelling over Juliana, in januari.
* Medewerkers van uitvaartonderneming Dela knappen vrijdag Kamp Amersfoort op. Ze gaan ook aan de slag in Vught en Westerbork. De medewerkers plegen onderhoud aan de paden, bankjes en informatieborden. Dela wil zo een steentje bijdragen aan het behoud van de herinneringscentra.
* Bij een ongeluk in Bilthoven is een fietser gewond geraakt. De 16-jarige jongen werd op de Leijenseweg op een kruising geschept door een automobilist. Het slachtoffer liep een hoofdwond op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.