RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DJ Pieter Gabriel (15) uit Soest is openingsact bij het Songfestival


SOEST - De organisatie van het Eurovisiesongfestival heeft dj-talent Pieter Gabriel uit Soest gevraagd een muziektrack te produceren voor de finaledag op 16 mei. Uitvoerend producent Sietse Bakker meldde dat tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen.

De pas 15-jarige Gabriel werkt hiervoor samen met producer Eric van Tijn. De muziek zal te horen zijn tijdens de vlaggenparade op de finaledag van het liedjesfestijn.

"De Nederlandse muziekgeschiedenis wordt internationaal gevierd door de unieke mix die Pieter Gabriel en Eric van Tijn samen produceren", aldus Bakker. "Nederland staat wereldwijd bekend als het land met de beste dj's en daarbij biedt het Eurovisiesongfestival jonge mensen graag de kans om hun talenten aan de wereld te tonen."

De echte naam van de dj is Pepijn Maat. Hij noemt het optreden in mei nu al "een hoogtepunt" in zijn nog korte carriëre. Al op achtjarige leeftijd trad hij op tijdens het Amsterdam Dance Event. In 2018 verscheen zijn debuutsingle. Twee jaar eerder gingen we al eens bij hem langs.

DJ Pieter Gabriel uit Soest draait op Amsterdam Dance Event


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -