Onrustige nacht in Bunschoten, tal van boetes en aanhoudingen

© RTV Utrecht / Timo Anceaux
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het was vannacht een onrustige uitgaansnacht in Bunschoten. De politie laat op Twitter weten tal van boetes te hebben uitgedeeld en meerdere aanhoudingen te hebben gedaan.
In het begin van de avond was de sfeer goed, zo laat wijkagent Peter weten. Toch werd de eerste aanhouding al snel gedaan: "Bij aanvang van de dienst hadden wij al een snorfietser aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij werd meegenomen en kreeg een boete", twittert hij.

OPSTOOTJES

Toen de meeste feestvierders in de vroege uurtjes weer huiswaarts keren, werd het onrustig: "Er waren opstootjes, er was een mishandeling en een persoon werd aangehouden omdat hij mij uitschold en dronken was. De man zit vast. Verder zijn er dertien bekeuringen uitgedeeld. Onder andere voor verlichting, dronkenschap, bellen en niet tonen van een ID", aldus de agent.
Daarnaast zijn er nog eens drie snorfietser aangehouden omdat ze met alcohol achter het stuur waren gekropen. De wijkagent sluit zijn bericht af met de hashtag 'onbegrijpelijk'.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.