RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrouw die Nieuwjaarsdag zwaargewond werd aangetroffen op 't Goyplein is overleden

UTRECHT - De 47-jarige vrouw die op 1 januari met haar scooter ten val kwam bij 't Goylaan in Utrecht is overleden aan haar verwondingen. Dat laat de politie weten. Er wordt nog steeds druk gezocht naar getuigen.

De vrouw werd in de ochtend op Nieuwjaarsdag door omstanders zwaargewond gevonden op 't Goyplein, het kruispunt van de Waterlinieweg met de Goylaan. Ze lag vlakbij haar scooter. Er werd meteen eerste hulp geboden door omstanders. Later sloten de politie en de ambulanceteams aan. Ze was levensgevaarlijk gewond geraakt en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze het afgelopen weekend.

De politie wil graag spreken met getuigen. Ze hebben al met de omstanders gepraat die meteen ter plaatse waren, en dat heeft nieuwe informatie opgeleverd. Vast is komen te staan dat op of rond het moment van het ongeval een personenauto op de afrit van de Waterlinieweg richting 't Goyplein heeft gereden vanuit de richting van het stadion Galgenwaard. De politie wil graag weten wat de inzittende(n) van deze auto hebben gezien. Iedereen die iets heeft gezien, mag zich melden bij de politie.

BUREA HENGEVELD
Het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht besteedt aankomende zaterdag aandacht aan de zaak. Er worden beelden getoond waarvan de politie hoopt dat het getuigen oplevert. Bureau Hengeveld wordt zaterdag vanaf 8.00 uur uitgezonden en zal gedurende de week herhaald worden.
Iets gezien? Melden kan via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -