Van Morrison en De Dijk naar Paleis Soestdijk

© Royal Park Live
SOESTDIJK - Van Morrison (74) geeft zaterdag 11 juli een concert op Paleis Soestdijk, met Douwe Bob als special guest. Op zaterdag 4 juli staan De Dijk, Van Dik Hout en Paul de Munnik op het podium van Royal Park Live. De kaartverkoop voor beide shows start komende maandag om 10.00 uur.
Het is het vijfde jaar op rij dat Paleis Soestdijk het toneel is van Royal Park Live. Eerder gaven onder anderen Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, BLØF, Racoon en Anouk uitverkochte concerten. Voor dit jaar waren Bryan Ferry (2 juli) en Jamie Cullum (5 juli) al vastgelegd.
Bezoekers kunnen het concert combineren met een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is bewoond geweest door onder anderen Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.
Sinds december 2017 is MeyerBergman Erfgoed Groep eigenaar van Paleis Soestdijk en het landgoed. Onder de titel 'Made by Holland' wordt het de komende jaren ontwikkeld tot een platform voor innovatie en een podium voor 'excellente prestaties van ondernemend Nederland'. Een hotel, horeca en overige publieks- en verblijfsfuncties behoren tot het vaste programma.
Dit jaar nog zijn het landgoed en paleis alleen geopend voor publiek tijdens grote evenementen zoals Royal Park Live en Open Monumentendag.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.