RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie zoekt automobilist op bewakingsbeeld van dodelijk ongeluk Goyplein


UTRECHT - De politie heeft beelden vrijgegeven van het verkeersongeluk in Utrecht, waardoor een 47-jarige vrouw is overleden. De toedracht van het ongeval op het Goyplein is nog altijd niet duidelijk. Mogelijk weet een automobilist die op de video te zien is meer.

Het slachtoffer had in de nieuwjaarsnacht nachtdienst gehad en stapte kort na 8.00 uur op haar snorscooter. Bewakingscamera's hebben geregistreerd dat ze vertrok en even later in de richting van het verkeersplein reed. Daar is ze op een of andere manier ten val gekomen en zwaargewond geraakt.

AUTO OP AFRIT
Op de video's is ook te zien dat op datzelfde moment een auto op hoge snelheid via de afrit van de Waterlinieweg naar de rotonde komt. De twee weggebruikers passeren elkaar op een punt waar het zicht van de camera is geblokkeerd door een fietsenstalling. De auto rijdt hard door, terug naar de Waterlinieweg, en de vrouw blijft bewusteloos achter op het wegdek.

Bureau Hengeveld over het ongeluk op het Goyplein


Voorbijgangers zijn te hulp geschoten en hebben alarmnummer 112 gebeld. De vrouw was er volgens de politie zo slecht aan toe dat ze nooit meer heeft kunnen vertellen wat er is gebeurd. Ze overleed op 18 januari aan haar verwondingen. Ze liet drie kinderen van 21, 22 en 25 jaar achter.

GETUIGE
De recherche onderzoekt onder meer of de vrouw is aangereden. De politie is daarom op zoek naar de bestuurder van de auto die op het moment van het ongeluk voorbijkwam. Mogelijk kan hij of zij als getuige vertellen wat het slachtoffer is overkomen. Ook wil de politie graag spreken met mensen die er iets van hebben gezien of die weten wie in de passerende auto zat.

De beelden worden onder meer getoond in de uitzending van opsporingsprogramma Bureau Hengeveld, die vanaf vandaag te zien is op RTV Utrecht.

Bewakingsbeelden van het moment van het ongeluk


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -