RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van den Brom: 'Het kan alleen maar beter, en het moét ook beter'

1/3
UTRECHT - De ziekenboeg van FC Utrecht is voor de wedstrijd van vanavond tegen ADO Den Haag nog weer voller geworden. Na de bekerwedstrijd van dinsdag tegen FC Eindhoven zijn ook Willem Janssen en Joris van Overeem niet inzetbaar. Adam Maher, Bart Ramselaar en doelman Maarten Paes waren al geblesseerd.

Van den Brom zei donderdag al dat FC Utrecht voor Janssen een vervanger van buiten wil halen. Dat moet gebeuren voor 31 januari, omdat dan het winterse transferwindow sluit.

Van den Brom: "De jongens doen het ook niet expres"


SLECHT
Voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag is dat nog geen oplossing. Wat ook uidelijk is, is dat het tegen ADO beter moet gaan dan afgelopen dinsdag in Eindhoven. "Ik heb het ook tegen die jongens gezegd, dit was n van de minste wedstrijden onder mijn leiding. Het kan alleen maar beter en het moet ook beter."

"De jongens zijn zelf ook niet tevreden en ze doen het niet expres. We weten allemaal dat het niet mag en toch gebeurt het. We hebben dat afgesloten want de volgende wedstrijd wacht."
FC Utrecht - ADO Den Haag begint vanavond om 20.00 uur en is live te volgen in een extra uitzending van Namen & Rugnummers, op de 93.1 FM. HOOGMA
"Het was inderdaad geen goede wedstrijd van ons, en dat moeten we onszelf aanrelkenen. Gelukkig zijn we wel door", zegt verdediger Justin Hoogma. "We hebben er nog wel even over gesproken, maar we moeten ons nu weer focussen op de volgende wedstrijd."

"De leidersrol ligt mij wel denk ik"


In die wedstrijd krijgt Hoogma een nieuwe compaan in het hart van de defensie, door de blessure van Willem Janssen. "Dat is ontzettend klote, allereerst voor Willem, maar ook voor het team. Willem is erg belangrijk voor ons." Dinsdag in de wedstrijd in Eindhoven nam Mark van der Maarel de plek van Janssen over. "Ik weet niet of dat vrijdag ook zo zal zijn, maar ik er alle vertrouwen in."

Door het wegvallen van Janssen moet Hoogma nu de leider van de verdediging worden. "Dat ligt mij wel denk ik. Ik probeer die rol zo goed als het kan over te nemen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -