Kort nieuws: Parfumdief loopt in de gaten

REGIO - In Baarn is een winkeldief op heterdaad betrapt. Een toezichthouder van de gemeente zag hoe de 31-jarige man uit Hilversum in een winkel aan de Laanstraat parfum in zijn tas stopte.
Toen de verdachte de winkel verliet werd hij aangehouden. Hij bleek in een geprepareerde tas meer flesjes te hebben gestolen.
* Na een korte achtervolging hebben agenten in Soesterberg een autodief gearresteerd. De politie werd vannacht getipt over een gestolen auto en kreeg de verdachte op de Amersfoortseweg in het vizier. Na aanhouding ontdekten de agenten dat de man uit Scherpenzeel bovendien dronken was en een inbraak had gepleegd.
*In Nieuwegein heeft de politie twee gewelddadige winkeldieven opgepakt. De mannen werden gesnapt toen ze bij een winkel aan de Veldwade twee boormachines wilden stelen. Toen beveiligingsbeamten probeerden de dieven te houden, liep een van hen een snee in zijn hand op. De beveiligers hebben aangifte gedaan van diefstal met geweldpleging.
*De stankoverlast in de Utrechtse wijk Zuilen lijkt nog niet opgelost. De SP-fractie heeft opheldering gevraagd nadat er opnieuw klachten zijn gekomen van bewoners over een rotte eierenlucht. In september zei de gemeente nog dat met het schoonmaken van een waterbassin van de firma Pouw op Lage Weide de stank was verdwenen.
* Ronald de Kimpe heeft de Ondernemersprijs Leusden gewonnen. De Kimpe is één van de negen partners binnen het internationale bedrijf VODW Marketing. Het bedrijf bestaat 25 jaar en zit sinds 1999 in Leusden. Aan de Dodeweg wisten De Kimpe en partners een groot marketingcollectief samen te brengen.
* In Nijkerk is een vrachtwagen op een geparkeerde auto gevallen. De wagen werd gelost bij een bedrijf aan de Nijverheidsstraat, toen hij plotseling kantelde. Behalve de auto werd ook een trekker naast de wagen geplet.
Niemand raakte gewond.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.