Kort nieuws: Stenengooiers Maarssen gepakt

UTRECHT - In Maarssen zijn twee jongens van elf jaar aangehouden voor het gooien van stenen. Ze hadden het voorzien op een woning aan de Talmastraat. De bewoner klaagde een week geleden ook al over stenengooiers. De twee jongens werden in de omgeving gesignaleerd.
* Op de Slinger in Houten zijn drie baldadige jongens aangehouden. De drie werden betrapt bij het stichten van brand in een vuilcontainer. Ondertussen zaten de jongens van zestien,zeventien en achtien, een biertje te drinken in een fietsenstalling. Ze zijn door de politie meegenomen naar het bureau waar de jongste twee werden opgehaald door hun ouders. Zij zijn doorverwezen naar Bureau Halt. De oudste kreeg een boete.
* In de Stationshal van Utrecht Centraal is een man van tweeendertig aangehouden voor overlast. Hij viel andere reizigers lastig en sloeg bovendien een agent in zijn gezicht.Hij is aangehouden.
* Tussen Barneveld en Achterveld is gisteravond een automobilist verongelukt. De vrouw (77) raakte op de Achterveldseweg de macht over het stuur kwijt en reed de sloot in. Voorbijgangers zagen de auto in de sloot liggen, maar toen was het slachtoffer al overleden. Het onderzoek naar de exacte oorzaak is nog in volle gang.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.