RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kruisband Willem Janssen toch gescheurd: 'Enorme domper'

UTRECHT - De kruisband van FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen is toch gescheurd. Dat heeft onderzoedk in het ziekenhuis uitgewezen. Janssen liep de knieblessure dinsdag op in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven.

"Ik ben in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven verkeerd neergekomen na een luchtduel. Ik ben na deze actie gewisseld, omdat ik voelde dat het niet goed zat", vertelt Willem Janssen daar zelf over op de clubsite.

DOMPER
Donderdag was Janssen in het ziekenhuis, waar de ernst van de blessure werd vastgesteld. "Dit betekent dat ik in elk geval lange tijd uit de running ben. Een enorme domper! De komende periode ga ik keihard aan de slag om goed te herstellen, ik ben vastbesloten om weer helemaal op mijn oude niveau terug te komen en weer wedstrijden te kunnen gaan spelen."

De blessure van de aanvoerder betekent dat FC Utrecht met spoed op zoek moet naar een nieuwe centrumverdediger. "We kunnen dat niet binnen de eigen selectie oplossen", zegt trainer John van den Brom daarover. Ook het terughalen van de verhuurde spelers Dario Dumic en Emil Bergström is voor de Utrecht-trainer geen optie.


FC Utrecht heeft nog een week om een vervanger voor Janssen aan te trekken. Op 31 januari sluit het winterse transferwindow.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -