RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gewonde kat zit klem onder Ierse pub in Utrecht

UTRECHT - Een gewonde kat zit al twee dagen klem in een gat van de muur van de Ierse pub O'Leary's aan de Adelaarstraat. Het diertje vluchtte het gat in na een aanrijding met een auto. Het lukt niemand om 'm er weer uit te krijgen.

Bea Keijzer van Huisdierenmeldpunt Utrecht maakt zich grote zorgen, vooral omdat het beestje gewond is als gevolg van de aanrijding. "Hij ligt daar gewoon te creperen. Bij de kroeg weten ze niet hoe ze 'm eruit moeten krijgen."

Het gat is zo'n tien bij tien centimeter groot. Iemand heeft voer neergezet in de hoop dat de kat uit zichzelf naar buiten kruipt, maar voorlopig blijft hij al twee dagen zitten.

Volgens Keijzer kunnen zowel de brandweer als de politie niets doen. Ook de kroegeigenaar zou niet in het gat kunnen komen. "Ondertussen bloedt hij dood, vrees ik. Heel sneu."

Het is niet bekend of iemand uit de buurt de kat mist. Het diertje heeft een zwart-witte vacht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -