RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Woudenbergers bespreken drukke N224 langs hun dorp

1/2
WOUDENBERG - Inwoners van Woudenberg maken zich volgens de lokale CDA-afdeling zorgen over de drukte op de Randweg langs het dorp. De partij houdt daarom vanavond een openbare bijeenkomst in Hotel Schimmel.

Onderzoek van de provincie wijst uit dat de N224 van Zeist naar Veenendaal de enige provinciale weg is waar het verkeer toeneemt, zegt fractievoorzitter Michel Hardeman. Door woningbouwplannen van de gemeente vrezen Woudenbergs dat de weg alleen maar voller wordt.

"Die mensen zijn terecht bang", zei Hardeman vanmorgen op Radio M Utrecht. "Er komen minstens duizend nieuwe woningen en dat is behoorlijk wat voor Woudenberg. De weg is nu al erg vol. Probeer er maar eens op te komen als je op de oprit van je huis staat, dat wordt steeds lastiger."

CDA Woudenberg over toenemende verkeersdrukte op de N224


Hardeman wil vanavond met Woudenbergers bespreken wat er speelt rond de drukke provinciale weg en horen wat er onder hen leeft. "We willen aan de provincie laten zien dat het niet alleen zorgen in de gemeenteraad zijn. Het gaat om verontruste Woudenbergers die samen een vuist maken."

Wie de informatieavond vanavond vanaf 20.00 uur bijwoont krijgt ook de kans een petitie te tekenen, aldus Hardeman.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -