Twee ongelukken op één avond bij beruchte Varkensbocht

© 112mediautrecht
UTRECHT - In de Varkensbocht van knooppunt Rijnsweerd zijn op één avond twee ongelukken gebeurd. Aan het begin van de avond reed een auto tegen de vangrail. Een paar uur later was het weer raak.
Net na de avondspits raakte een auto in de slip. Die botste vervolgens tegen een andere auto én tegen de vangrail. Eén bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten beschadigd en zijn weggesleept door een berger. Vanwege het ongeval was tijdelijk één rijstrook afgesloten.
Even later gebeurde er op dezelfde plek weer een ongeluk, dit keer kwamen de twee inzittenden van een auto met de schrik vrij. De bestuurder verloor de macht over het stuur en kwam achterstevoren tegen de vangrail terecht.
Beide ongelukken gebeurden in de zogenoemde Varkensbocht, de verbindingslus van de A28 naar de A27, richting Breda. Die flauwe bocht kreeg die bijnaam nadat een vrachtwagen met levende varkens er crashte. In 2012 bleek ook al uit onderzoek van RTV Utrecht dat de bocht erg gevaarlijk is.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.