RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Margreet en de heren van het walking football: de wedstrijd

1/2
MAARSSENBROEK - Iedere maandag verzamelen de heren van het walking football zich op de trainingsvelden van OSM '75. Ze sporten graag en fanatiek en laten zich niet weerhouden door pijntjes of kwaaltjes die bij de pensioengerechtigde leeftijd horen. Lol en ontspanning, daar gaat het om. En om winnen, natuurlijk.

WEDSTRIJD
Het willen winnen neemt niet af als de leeftijd toeneemt, zoveel is duidelijk. Helaas voor de mannen zijn er maar weinig échte wedstrijden, daarvoor is de groep deelnemers aan deze sport te klein. Extra groot is dus de vreugde als er deze week wél een wedstrijd is: het team is uitgedaagd door de heren van V.V. de Meern. In de stromende regen en gure wind komen ze samen. Ook heren met blessures zijn er langs de lijn bij, want zo'n wedstrijd wil natuurlijk niemand missen. De strijd is fel, de eindstand gelijk: 2-2.

NIEUWE LEDEN
Ook zo'n zin in een potje voetbal op maandagochtend? Het team van OSM '75 omarmt nieuwe leden. Iedereen mag mee doen, ervaring is niet nodig. Schroom dus niet om één van de komende maandagen te komen kijken of een training mee te doen.

Margreet: de wedstrijd


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -