RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twee branden in Leerdam: bewoner met spoed naar ziekenhuis

LEERDAM - De brandweer van Leerdam moest zondagnacht twee keer uitrukken. Aan het Sportpunt brandde een oud clubgebouw volledig uit, en aan de Techniekweg raakten enkele mensen gewond door een woningbrand.

Even voor elf uur 's avonds werd de brandweer opgeroepen voor een uitslaande brand in een oud clubgebouw. Omdat er weinig water in de omgeving was, werden meerdere brandweerkorpsen uit de omgeving opgeroepen.

Na enkele uren had de brandweer het vuur onder controle maar het pand, een leegstaand gebouw van twee oude sportverenigingen, was niet meer te redden. Tot diep in de nacht is de brandweer bezig geweest met nablussen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Enkele inwoners van Leerdam zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een brand in hun woning. Aan de Techniekweg brak zondagochtend brand uit in de woning boven Carwash Leerdam.

De brandweer werd rond kwart over zes opgeroepen voor een keukenbrand. Deze was snel onder controle. Een bewoner van het pand is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij of zij had rook ingeademd.

Nadat de brand is geblust, is de woning geventileerd. Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -