RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Treinverkeer tussen Utrecht en Amsterdam weer op gang na evacuatie 1400 reizigers

1/3
BREUKELEN - In de buurt van station Breukelen zijn 1400 reizigers uit een gestrande trein gehaald. Hierdoor was er tijdelijk geen treinverkeer mogelijk tussen Utrecht en Amsterdam en Utrecht en Schiphol.

 De trein met de kapotte ruit die is gestrand. De trein met de kapotte ruit die is gestrand. | Foto: Petershotnews

"Er is materieel losgekomen uit die bovenleiding en dat is tegen de trein aangekomen. Een ruit is door en daardoor zijn glasscherven losgekomen. Ook zijn er glasscherven in het oog van een reiziger gekomen. Deze reiziger heeft dus licht oogletsel opgelopen", aldus een woordvoerder van Prorail. De reiziger is door treinpersoneel geholpen en hoefde niet naar het ziekenhuis.


KAPOTTE BOVENLEIDING
Door een defecte bovenleiding reden er al geen sprinters op het traject, maar tijdens de evacuatie was er dus even helemaal geen treinverkeer mogelijk. Volgens de NS zal het herstellen van de bovenleiding zeker nog even gevolgen hebben.

Naar verwachting rijden er tot morgenmiddag 15.00 uur geen sprinters op het traject. Inmiddels rijden er wel weer intercity's. Het is nog onduidelijk waardoor de trein een bovenleiding kapot kon trekken.

 De kapotte bovenleiding. De kapotte bovenleiding. | Foto: Peterhotnews


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -