RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jaar cel voor 19-jarige drugsdealer uit Amersfoort

AMERSFOORT - Wissam H. uit Amersfoort gaat acht maanden de gevangenis in en krijgt ook nog vier maanden voorwaardelijke celstraf. H. is veroordeeld voor het handelen in harddrugs. De Amersfoorter lijkt hardleers: vorig jaar werd hij nog veroordeeld tot zeven maanden jeugddetentie, waarvan twee voorwaardelijk.

H. bekende drie maanden in Amersfoort in harddrugs te hebben gedeald nadat de politie bolletjes en boterhamzakjes heroïne en cocaïne in zijn slaapkamer vond. Daarnaast werd ruim 3.500 euro gevonden en veel dure merkkleding. Een deel van het geld en de merkkleding zou van familieleden zijn, maar de rechter hoorde geen verklaring voor de herkomst van de spullen. Tijdens een eerdere zitting werd duidelijk dat het gezin van H. rond moet komen van een uitkering.

De straf van de drugsdealer valt zwaarder uit dan gebruikelijk in dit soort zaken. Dat komt omdat hij eerder vastzat voor handelen in harddrugs en direct nadat hij vrijkwam weer verder ging. H. moet de voorwaardelijke jeugddetentie ook nog uitzitten en moet zich melden bij de reclassering voor begeleiding.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -