RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Grote brand in bedrijvenpand Montfoort onder controle

MONTFOORT - In een bedrijfspand aan de Steenovenweg in Montfoort heeft gisteravond een grote brand gewoed. Rond 20.25 uur kwam de melding binnen. De vlammen sloegen uit het dak en er was veel rookontwikkeling. De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle.

Al vrij snel schaalde de brandweer op naar 'grote brand'. De brand werd door middel van drie wagens van alle kanten ingeperkt. Dat werkte goed, liet de brandweer weten. Er was een specialistisch blusvoertuig aanwezig om bij te springen. Bij de Hollandse IJssel stond ook nog een blusvoertuig klaar om eventueel extra water aan te voeren.

Er werden drie mensen nagekeken door ambulancepersoneel. Volgens de brandweer hadden ze niets met het pand te maken, maar stonden ze naar de brand te kijken. Ze klaagden over rookinhalatie maar het bleek mee te vallen. Er was ook nog iemand gevallen, die moest mee naar het ziekenhuis. Volgens de brandweer ging dat niet om iemand die bij het pand hoorde, maar een omstander.

Er zitten meerdere bedrijven in het pand, onder meer een auto- en een kaasbedrijf. De brandweer heeft speciale ventilatoren ingezet om de laatste rook uit het pand te verdrijven.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -