RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politieachtervolging met 200 kilometer per uur eindigt bij McDonalds

UTRECHT - Een automobilist die met hoge snelheid door de Utrechtse wijk Overvecht reed, is zijn auto kwijt. Na een achtervolging waarbij snelheden boven de 200 kilometer per uur werden gehaald, hield de politie de bestuurder aan en nam zijn voertuig in.

De bestuurder reed in de nacht van vrijdag op zaterdag met hoge snelheid door de straten van Overvecht. Dit trok de aandacht van de politie, die de achtervolging inzette. "De bestuurder had hier blijkbaar geen zin in en ging er met nog hogere snelheid vandoor", schrijft de politie Utrecht-Noord op Instagram.

Tijdens de achtervolging werden snelheden van boven de 200 kilometer per uur gehaald, op een weg waar 100 gereden mag worden. De achtervolging stopte uiteindelijk bij de McDonalds in Maarssen. "Door de hoge snelheid is de bestuurder wat bekeuringen rijker en een Golf GTI armer", meldt de politie.

Bij de post op Instagram plaatst de politie ook een foto van een bord bij de McDonalds: "Opgeruimd staat netjes".Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -