RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Video: buschauffeur in Utrecht bespuugd en bedreigd

1/2
UTRECHT - De politie heeft beelden vrijgegeven van een agressieve buspassagier in Utrecht. Het filmpje was vandaag te zien in Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.

De gezochte passagier stapt bij de halte Majellapark in bus 37. De chauffeur ziet dat de man niet incheckt met een OV-chipkaart en roept hem naar voren. De man koopt daarop een kaartje, maar tijdens het afrekenen ontstaat irritatie. De man wil zelf het kaartje uit de printer pakken. De chauffeur weerhoudt hem daarvan, scheurt zelf het kaartje af en wil het aan de man geven. Die scheldt hem dan uit en gaat - zonder het kaartje mee te nemen - weer op zijn plek zitten.

De chauffeur wil dat de man uitstapt, maar hij blijft zitten. Na een tijdje loopt hij toch naar de chauffeur, die hem alsnog het kaartje wil geven. Dan uit de agressieve passagier een doodsbedreiging. Hij stapt de bus uit, draait zich nog even om en spuugt naar de chauffeur.

Het incident dateert van 1 oktober vorig jaar. Nu de beelden getoond mogen worden, hoopt de politie dat de man alsnog gepakt kan worden.

Man bedreigt en bespuugt buschauffeur


SIGNALEMENT
- donkergetinte huidskleur
- 20-30 jaar
- 1.80 m, slank/gespierd postuur
- kaalgeschoren hoofd
- blauw trainingsjack, Adidas, Ajax-logo, rood/witte band op de bovenarmen
- zwarte broek
- donkere sportschoenen, Nike

Tiplijn: 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -