RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Moordverdachte proces Caloh Wagoh vrijgelaten

UTRECHT - RoŽl T., verdacht van de moord op Justin Jap Tjong, de man die betrokken was bij de 'vergismoord' op Hakim Changachi in Overvecht in januari 2017, komt op vrije voeten. De rechtbank vindt dat het OM de verdenkingen tegen T. niet duidelijk genoeg heeft gemaakt en laat hem dus vrij.

De 57-jarige T. is een van de verdachten in het moordproces rond motorclub Caloh Wagoh. Het proces, Eris genaamd, gaat in totaal over elf moordopdrachten, gericht op zestien mensen, waarvan er vijf ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

Daarnaast draait het onderzoek ook nog om onder meer het beschieten van een woning, mishandeling en vuurwapenbezit.

Het OM liet weten dat de eind vorig jaar opgepakte Ridouan T. in Eris gelinkt wordt aan in totaal negen liquidatieopdrachten, waarbij drie mensen daadwerkelijk zijn vermoord. Ridouan T. is echter geen verdachte in dit proces. Hij is al hoofdverdachte in Marengo, het andere grote liquidatieproces.

Justin Jap Tjong was chauffeur van de twee mannen die per vergissing Hakim Changachi doodschoten. Hij zou zelf zijn geliquideerd omdat hij weigerde mee te doen aan een tweede liquidatiepoging en hij teveel wist.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -