RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nieuwe namen bevrijdingsfestival: naast Snelle ook Sevn Alias, Pip Blom en MY BABY

UTRECHT - Snelle is de grootste naam op het bevrijdingsfestival in Utrecht op 5 mei. De rapper is ook Ambassadeur van de Vrijheid van het gratis festival in Park Transwijk.

Snelle is in korte tijd een van de populairste Nederlandse artiesten geworden. Hij scoorde hits met makkelijk in gehoor liggende hiphop met thema's als pesten en liefde. Onlangs nog in samenwerking met een verzekeraar: Smoorverliefd. Het nummer is ook een waarschuwing om niet op je mobiel te kijken in het verkeer.

Er is meer hiphop dan Snelle. Sevn Alias scoorde al meerdere hits en staat op het hoofdpodium. De Nieuwegeinse Josbros bracht onlangs zijn album Therapie uit, hij doet een show op het Sena Performers Podium.GITAREN
Geen fan van rap? Dan kan je bijvoorbeeld kijken en luisteren naar Pip Blom. Zij speelt gewoon op een gitaar met een bandje en was al populair in Engeland voor ze in Nederland doorbrak.MY BABY, nog een band die ook in het buitenland hoge ogen gooit. "De kracht van het Amsterdamse trio MY BABY is de kracht van spirituele muziek", schrijft het festival. En ook: "Een concert van MY BABY is geen concert, maar een hypnotiserende trip naar andere, zeg maar gerust hogere sferen!"

Mocht je er nou om welke reden dan ook niet bij kunnen zijn? RTV Utrecht is er wel bij. Op onze website en app de hele dag veel aandacht voor het festival.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -