RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Identiteit zwaargewonde fietser Driebergen bekend dankzij vele tips aan politie

DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Een oproep van de politie om de identiteit van een zwaargewonde man te achterhalen, heeft zijn vruchten afgeworpen. De politie kon vele bruikbare tips onderzoeken en heeft nu de identiteit van de man weten te achterhalen. Het blijkt te gaan om een 74-jarige man uit Driebergen die, doordat hij onwel was geworden, na een val met zijn fiets zwaargewond op straat werd gevonden.

De politie zocht sinds zondagavond naar familie van het slachtoffer, die begin van de avond ten val kwam op de Doctor Schaepmanlaan in Driebergen, maar kon die niet vinden. Eerder vandaag deelde de politie een uitgebreid signalement van de man. Daarop kwamen 'heel veel tips' en steunbetuigingen binnen, aldus een woordvoerder van de politie.

De familie is intussen ingelicht en zij zijn nu ook bij hem. Ondertussen is gebleken dat de man niet door een ongeval gewond raakte, maar doordat hij onwel is geworden. Er was dus geen sprake van een misdrijf of aanrijding. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

IDENTITEIT
De politie zocht sinds zondagavond naar de identiteit van de man. Agenten wilden zijn familie op de hoogte brengen maar dat ging niet, omdat ze niet wisten wie de man is. Hij had geen identiteitspapieren op zak. De man had een zwarte rugzak bij zich met daarin antroposofische boeken van Rudolf Steiner in de Duitse taal, met in het boek Nederlandse aantekeningen. In een kartonnen eierdoosje zaten drie witte eieren. Om zijn identiteit te achterhalen, werd ook Burgernet ingezet.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -