RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Konijn brengt nacht in cel door in Zeist

ZEIST - De politie in Zeist had vannacht een opmerkelijke gast in de cel zitten: een konijn. Agenten kwamen het verdwaalde dier tegen en namen hem mee naar het politiebureau, zo laat de politie op Instagram weten.

De agenten troffen de langorige landloper rond vier uur 's nachts aan. "In afwachting van de dierenambulance is 'broer konijn' even in de warme cel opgesloten", schrijft de politie. Of Broer K. zich verzette bij de aanhouding is niet bekend; zijn oren hangen in elk geval schuldbewust naar beneden.

Na een nachtje in de cel is de voortvluchtige door de dierenambulance teruggebracht naar zijn baasje en is hij "herenigd met zijn maatje", meldt de politie.

Het is niet de eerste keer dat de politie dieren in de gevangenis zet: agenten sloten vorig jaar een dwergpapegaai op. Niet de vogel, maar het baasje werd toen verdacht van een winkeldiefstal. Er was geen vogelkooi waar het dier in kon, dus daarom zetten agenten hem in een cel.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -