Dode bij schietpartij aan de Vredeoordlaan in Leersum

© Koen Laureij
LEERSUM - In Leersum is vanmiddag iemand doodgeschoten. De politie heeft een verdachte aangehouden.
Het schietincident gebeurde kort na het middaguur bij een woning aan de Vredeoordlaan. Onder meer een traumahelikopter en ambulances kwamen ter plaatse voor hulpverlening, maar het slachtoffer overleefde het niet.
De politie in de Vredeoordlaan in Leersum
De politie in de Vredeoordlaan in Leersum © Koen Laureij
De straat werd na het incident afgezet en er kwamen agenten in kogelwerende vesten ter plaatse. Ook cirkelde enige tijd een politiehelikopter boven het gebied. Inmiddels zijn zwarte schermen geplaatst om de woning af te schermen.
Bronnen zeggen tegen RTV Utrecht dat het slachtoffer de vader van de vorig jaar omgekomen Dunja is. Zij overleed nadat ze ernstig was mishandeld in haar appartement in de City Campus Max-flat. De politie wil dat nog niet bevestigen.
Ook kan de politie nog niets zeggen over de aanleiding voor het schietincident. Omwonenden zeggen dat er sprake was van een burenruzie. De aangehouden persoon zou een buurtbewoner zijn, maar ook dat kan de politie nog niet bevestigen.
De omgeving van de Vredeoordlaan in Leersum is afgezet.
De omgeving van de Vredeoordlaan in Leersum is afgezet. © Koen Laureij
Uit de woning heeft de politie twee jonge kinderen gehaald en meegenomen. Wat hun relatie met het slachtoffer is, is nog niet bekend.
Dode bij schietpartij in Leersum

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.