RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ontvoering had te maken met conflict in criminele circuit

1/2
UTRECHT - De twee mannen die vannacht in Overvecht zijn aangehouden voor ontvoering zijn twee inwoners van Den Haag (33 en 46 jaar). Het slachtoffer is een 33-jarige man uit Eindhoven. Volgens de politie is een conflict in het criminele milieu de aanleiding geweest voor de ontvoering. Het slachtoffer is zelf ook aangehouden in verband met een andere lopende zaak.

De ontvoering begon gisteravond in de Harpstraat in Eindhoven. Een buurtbewoner hoorde rond elf uur 's avonds lawaai. Hij zag dat een man in een BMW stationwagen werd gedwongen en besloot het vast te leggen, schrijft Omroep Brabant. In het filmpje hoor je de bewoner vragen wat er aan de hand is. De verdachten roepen vervolgens: "Niets aan de hand, politie."De buurtbewoner gaf een deel van het kenteken door aan de politie. De BMW werd vervolgens vannacht gesignaleerd in Overvecht. Op de hoek van de Brandenburchdreef en de Drielenborchdreef in Overvecht hield de politie twee verdachten aan na het lossen van enkele waarschuwingsschoten. Ook de arrestatie is gefilmd, onder meer door een buurtbewoner.

Arrestaties in Overvecht na mogelijke ontvoering


De verdachten probeerden te ontsnappen. Daarom werden volgens de politie waarschuwingsschoten gelost. Een van de verdachten werd in de bosjes gevonden. De ander werd samen met het slachtoffer in de auto aangetroffen en aangehouden. Het slachtoffer was gewond en is met een ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie zoekt nog extra getuigen met camerabeelden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -