RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hakim Ziyech koopt megavilla in Vinkeveen

1/2
VINKEVEEN - Voetballer Hakim Ziyech heeft een huis gekocht in Vinkeveen. Hij heeft flink de buidel getrokken: de vraagprijs van de villa aan de Baambrugse Zuwe bedroeg zo'n 4,4 miljoen euro.

Volgens Bekende Buren heeft Ziyech er uiteindelijk zo'n 3,9 miljoen voor betaald. De villa aan de Vinkeveense Plassen een echt eyecatcher: tijdschrift Quote schreef er twee jaar geleden zelfs een artikel over. Ziyech zal baden in luxe: hij heeft tien kamers, een garage waarin ruimte is voor drie auto's, een botenhuis, een eigen aanlegsteiger, een overkapte buitenkamer met eet- en loungegedeelte en een open haard.

Het is nog maar de vraag hoe vaak de Marokkaans-Nederlandse voetballer in Vinkeveen zal vertoeven. Komende zomer maakt hij namelijk een transfer naar het Londense Chelsea.

Vinkeveen is een populaire bestemming voor voetballers. Toen Peter Bosz nog trainer van Ajax was, had hij ook een woning in het dorp.

 Ziyech heeft een eigen aanlegsteiger in de Vinkeveense Plassen. Ziyech heeft een eigen aanlegsteiger in de Vinkeveense Plassen. | Foto: Funda


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -