RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twee doden bij schietincident Everdingen, agent doodde vermoedelijk zijn vrouw

1/2
EVERDINGEN - Bij het schietincident van vanmiddag in het huis aan de Prins Bernhardstraat in Everdingen zijn een 40-jarige vrouw en een man van 43 om het leven gekomen, bevestigt de politie. De overleden man is een politieman van de Landelijke Eenheid. "Hij is mogelijk de schutter", aldus de politie.

De man is onderweg naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. "Er zijn sterke aanwijzingen dat hij eerst de vrouw om het leven heeft gebracht en daarna zichzelf."


Omwonenden vertelden verslaggever Kees Hoogendijk vanmiddag dat de vrouw een kapperszaak in Vianen had. De zaak zou al een tijdje gesloten zijn, maar voor het pand aan de Voorstraat liggen bloemen en brandt een kaars.

 Bloemen voor de kapperszaak aan de Voorstraat in Vianen. Bloemen voor de kapperszaak aan de Voorstraat in Vianen. | Foto: RTV Utrecht

Burgemeester Sjors Fröhlich van de gemeente Vijfheerenlanden noemt het incident op Twitter 'een schok voor Vijfheerenlanden':


De Rijksrecherche stelt een onderzoek in. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is. De Landelijke Eenheid zegt op Twitter 'verslagen' te zijn.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -