RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sean Klaiber mist weer bekerfinale: 'Deze is erger dan 2016'


UTRECHT - Vier jaar geleden miste Sean Klaiber de bekerfinale tegen Feyenoord. Op 19 april zit de rechtsback van FC Utrecht opnieuw op de tribune tijdens de finale, opnieuw tegen Feyenoord. Nu is hij geschorst, na een onnodige gele kaart in de slotfase van de halve finale tegen Ajax. "Dit is veel erger."

In 2016 kampte Klaiber met een liesblessure, die hij vlak na de winterstop op had gelopen. "Toen had ik ook de kwartfinale en de halve finale niet gespeeld. Dus dan beleef je het heel anders. Nu heb ik alles gespeeld, ben ik vaste waarde."

"Ik ben heel trots op dit team. En mijn situatie kan niet meer teruggedraaid worden."


Klaiber had een slechte nacht, na de wedstrijd tegen Ajax. "Ik heb wel even geslapen, maar het was heel kort." Inmiddels zoekt hij de positieve punten. "Het is ontzettend zuur voor mij, maar wel heel lekker dat we in de finale staan. Het is dubbel natuurlijk, maar daar moet je nu niet aan denken. Ik ben heel trots op dit team. En mijn situatie kan niet meer teruggedraaid worden."

GASCOIGNE
De oudere voetballiefhebbers moesten bij het zien van de huilende Klaiber woensdag onwillekeurig terugdenken aan het WK van 1990. De Engelsman Paul Gascoigne kreeg toen een gele kaart, waardoor hij de finale zou hebben gemist, als Engeland de halve finale had gewonnen. "Mijn situatie is beter", zegt Klaiber. "Ik wil gewoon dat mijn team die beker wint. Het is voor mij heel zuur. Ik speel niet maar ik zal er alles aan doen om de jongens zo scherp mogelijk in die finale te zien.

Komende zondag is het weer business as usual. In de eredivisie wacht dan de thuiswedstrijd tegen Sparta. Klaiber is niet bang dat Utrecht, zoals tegen RKC en FC Twente, door de ondergrens zal zakken. "We hebben zo'n enorme boost gekregen van Ajax, dat zie je ook terug op de training. Ik hoop dat we die vorm tegen Sparta kunnen voortzetten."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -