RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twee Leusdenaren overleden door coronavirus, burgemeester: 'Dit raakt mij diep'

LEUSDEN - Twee inwoners van Leusden die besmet waren met het coronavirus zijn gisteren overleden. Dat meldt burgemeester Gerolf Bouwmeester. Beide patiŽnten lagen in het Meander Ziekenhuis in Amersfoort en behoorden tot de risicogroep.

"Dit raakt mij diep en ik heb met de nabestaanden van beiden gesproken om mijn medeleven te betuigen en hen alle sterkte toe te wensen," schrijft de burgemeester. Tegelijkertijd doet de burgemeester ook een oproep om alles te doen om de verspreiding van het virus af te remmen.


"Houdt u dan ook strikt aan de afgekondigde hygiŽne- en andere maatregelen en de 1,5 meter afstand. Niet alleen voor uzelf, maar juist ter bescherming van onze kwetsbare bewoners," meldt Bouwmeester. Op dit moment zijn er vier andere Leusdenaren met het virus besmet.

De burgemeester roept ook tot saamhorigheid. "Wij hebben elkaar in onze gemeente keihard nodig om door deze situatie heen te komen. Er zijn de afgelopen week verschillende initiatieven gestart door mensen en organisaties om elkaar te helpen, initiatieven die ik van harte steun. In onze gemeente kunnen wij dit met elkaar."


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -