RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

OM verhoogt bedrag van gouden tip die leidt naar voortvluchtige Gerel Palm

NIEUWEGEIN - Het Openbaar Ministerie heeft het bedrag van de tip die leidt naar de verblijfplaats van Gerel Palm verhoogd van 15.000 naar 30.000 euro.

Palm wordt verdacht van een schietpartij in Noordeloos in december 2016. Hierbij kwamen bijna twee mannen om het leven met wie hij vermoedelijk een drugsconflict had. In Groenekan, in de buurt van hockeyclub Voordaan, werd later een brandende Audi teruggevonden die aan de liquidatiepoging gelinkt wordt.

Inmiddels is uit onderzoek van de recherche gebleken dat Palm ook in verband kan worden gebracht met de criminele groepering rondom Ridouan T. Tevens wordt Palm verdacht van het doodschieten van Ronald Bakker. Bakker werkte bij een spyshop in Nieuwegein en werd in september 2015 vlakbij zijn woning in Huizen vermoord.

ONTSNAPT
Palm is in maart 2017 al eens aangehouden in Suriname, maar wist niet veel later te ontsnappen.Sindsdien is hij voortvluchtig.

Palm is 37 jaar en 1.80 meter lang. Hij heeft een vrij smalle mond, wenkbrauwen met een knikje, een litteken op de rechterwang en kleine oren. Benader hem niet zelf, stelt de politie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -