RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twee verdachten opgepakt voor gewapende overval Aldi in Utrecht Overvecht

UTRECHT - De politie heeft twee jonge mannen aangehouden voor de gewapende overval op een supermarkt van Aldi in Utrecht. Het gaat om Utrechters van 17 en 20 jaar. Een derde, ook jonge, verdachte wordt nog gezocht.

Op 1 december overvielen drie jonge verdachten de supermarkt in winkelcentrum Overkapel aan de Euterpedreef in Overvecht. EÚn van hen leidde een medewerker af zodat de andere twee zich konden verstoppen in het magazijn. Na sluitingstijd kwamen de overvallers weer tevoorschijn, bedreigden ze de medewerkers met een vuurwapen en eisten geld. Daarna wisten ze met een onbekende hoeveelheid geld te ontkomen.

In opsporingsprogramma Bureau Hengeveld werd aandacht besteed aan de overval. Daarin werden beelden van beveiligingscamera's getoond waarop de daders te zien waren. De aandacht in de media en het politie-onderzoek zorgden ervoor dat de politie de twee verdachten kon oppakken. EÚn van hen werd op 20 januari al aangehouden, de ander afgelopen maandag. De twee zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar zijn nog wel verdachten in de zaak.

Het onderzoek naar de overval gaat verder en richt zich onder meer op de derde dader en mogelijk andere betrokkenen. Daarom is de politie nog steeds op zoek naar getuigen. Als er mensen zijn die meer weten over de overval of de verdachten kunnen ze contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -