RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Regiosoap Nachtegaal en Zonen terug op RTV Utrecht

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Vader Akkie, moeder Corrie en zoons Sjon, Steef en Mike, oftewel de familie Nachtegaal. Ze zijn terug van weggeweest. RTV Utrecht gaat de populaire regiosoap 'Nachtegaal en Zonen' weer uitzenden.

"Je ziet en hoort zoveel ellende om je heen. Dus het is ergens wel leuk dat de serie weer herhaald gaat worden", aldus Coen van Kasteel alias Akkie Nachtegaal.

Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat de Utrechtse serie voor het laatst te zien was. In het kader van Troost TV zendt RTV Utrecht de in 2007 gemaakte regiosoap nog een keer in zijn geheel uit. Het was destijds een grote hit.

Van Kasteel: "Er is een tijd geweest dat ik niet ongestoord over de markt in Utrecht kon lopen. Ik ben een paar keer met mijn vrouw naar Hilversum geweest om rustig te kunnen winkelen omdat ze daar de serie nog niet kenden. Het aardige is, het is blijven hangen bij een heleboel mensen. Dat merk ik bij heel veel mensen."

Coen van Kasteel: "Het is ergens wel leuk dat de serie weer op tv komt."


NACHTEGAAL EN ZONEN
De soap vertelt het verhaal van de familie vanuit het perspectief van de twee oudste zoons. Sjon werkt bij het advocatenkantoor van zijn schoonvader wanneer zijn vader een herseninfarct krijgt. Steef, werkzaam in het familiebedrijf, probeert het bedrijf in zijn eentje draaiende te houden, maar dat blijkt niet zo eenvoudig.

Ze besluiten samen het aannemersbedrijf van hun vader te redden en ondertussen hun onderlinge problemen met elkaar op te lossen.

De 24-delige serie is vanaf maandag 6 april iedere werkdag tussen 12.00 - 17.00 uur elk uur te zien op RTV Utrecht. Ook is het terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -