RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechters in coronatijd deel 3: Koken voor elkaar en geen bezoek

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Provinciegenoten vloggen voor RTV Utrecht hun belevingen in deze tijd van COVID-19, in 'Utrechters in coronatijd'. We zien hoe het leven van onze voggers doorgaat maar ook hoe het soms verandert in deze bijzondere tijden.

Vandaag zien we Angelique Derks, leidinggevende in een verpleeghuis die ziet dat het voor haar bewoners erg lastig is dat ze helemaal geen bezoek meer krijgen. Niels Rood, een raadslid uit Eemnes die klachten heeft die op het coronavirus kunnen wijzen. Hij laat zien dat de mensen uit Eemnes in deze crisis samen sterk staan. En de net afgestudeerde Erwin van Asselt maakt zich nu nuttig in de keuken met het maken van maaltijden voor eenzame ouderen.

Utrechters in coronatijd, deel 3.

Ben jij of ken jij iemand die ook zijn verhaal kwijt wil? En voor ons zou willen vloggen? Stuur dan een mail naar redactie@rtvutrecht.nl met het onderwerp 'Utrechters in coronatijd'.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -