Nieuwjaarstoespraak Wolfsen live op UStad

UTRECHT - De nieuwjaarstoespraak van burgemeester Wolfsen is rechtstreeks te zien op UStad van RTV Utrecht.
De rechtsreekse uitzending begint 2 januari om 19.55 uur. Tijdens deze feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst in de Stadsschouwburg zijn optredens te zien van het zangkoor de Biltstars en de pianist Christiaan Kuyvenhoven. Burgemeester Wolfsen houdt een nieuwjaarstoespraak.
Het optreden van de Biltstars staat in het teken van het Internationale festival Europa Cantat dat in juli 2009 in Utrecht zal plaatsvinden. Ruim 3.000 deelnemers en vele tientallen koren uit binnen- en buitenland zullen aan dit festival deelnemen. Op 2 januari krijgen de kijkers alvast een voorproefje van dit grootse korenfestival.
De Nederlandse pianist Christiaan Kuyvenhoven (1985) won in april 2005 de derde prijs van de zevende editie van het prestigieuze Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht. Hij was de eerste Nederlandse finalist sinds zestien jaar. Tijdens Lowlands trad Kuyvenhoven op met een spookpiano uit het Museum van Speelklok tot Pierement. Een deel uit dit programma is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst te zien.
De rechtstreekse uitzending via UStad duurt tot ongeveer 21.15 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.