Kort nieuws: Slachtoffer molesteert autoinbreker

REGIO - In Utrecht is een autoinbreker gemolesteerd door zijn slachtoffers. De eigenaar had boodschappen gedaan en trof de verdachte man bij zijn opengebroken auto. De politie heeft de autokraker uiteindelijk aangehouden.
* Twee mannen zijn in Utrecht aangehouden voor handel in vuurwerk. De mannen stonden aan de Proostwetering te praten bij een geopende kofferbak. Toen een agent een kijkje ging bemen bleek dat er in de achterbak dozen met vuurwerk lagen. De politie heeft de dozen in beslag genomen.
* Een vrouw uit Utrecht is aangereden op de Utrechtseweg. Ze kreeg pech met haar auto en zette haar auto stil op de busbaan. Een buschauffeur had dat te laat in de gaten en ramde de auto van achteren. Door de klap kwam de vrouw vast te zitten in de auto. Ze is door de brandweer bevrijd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
* In Amersfoort is een 16-jarige inbreker bij de politie aangegeven door zijn moeder. De moeder had gestolen spullen op de kamer van haar zoon gevonden en belde de politie. De spullen bleken de buit van een inbraak aan de Hof der Reflectie. Ook een vriend van de inbreker is aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.