RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Feestgangers stelen massageapparaat uit ambulance: 'Buiten proporties'

UTRECHT - Een politieagent haalt op Instagram hard uit naar een groep feestgangers op een studentencomplex in Utrecht. Ambulancemedewerkers hadden daar een onwel persoon geholpen, maar kwamen er bij terugkomst achter dat ze de achterklep van de ambulance open hadden laten staan en dat het apparaat voor hartmassages uit de ambulance was gestolen.

"Ten eerste: om in deze tijd een feestje te houden, is al echt onbegrijpelijk en asociaal. Maar dan kennelijk als 'grap' iets uit de ambulance te stelen, is buiten proporties", schrijft agent Dennis Schuring op Instagram.

De ambulancemedewerkers riepen de hulp van de agenten in, toen zij ontdekten dat het apparaat miste. Samen zochten ze op het studentencomplex, maar de 'Lucas', zoals het hartmassageapparaat door hulpdiensten wordt genoemd, werd niet aangetroffen. Even later bleek het apparaat weer teruggezet te zijn bij de ambulance.

"Het zal jouw geliefde of naaste zijn die gereanimeerd moet worden. Helaas weten wij niet wie dit heeft gedaan, maar diegene mag zich wel achter de oren krabben over wat hij een ander had kunnen aandoen", besluit de agent zijn bericht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -