RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bunschotense expres in gezicht gehoest en gespuugd door tieners

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De politie is op zoek naar twee tieners die gisteren in Bunschoten een 54-jarige vrouw hebben lastiggevallen. De vrouw droeg een mondkapje en de twee scholden haar uit en hoestten en spuugden expres in haar gezicht.

Het gebeurde in de Bunschotense Vogelbuurt, even na 17.00 uur. De vrouw fietste door de Tuinfluiter, waar ze de twee jongens, die ook op de fiets waren, tegenkwam.

Toen de twee de vrouw met het mondkapje zagen maakten ze haar eerst belachelijk, waar na haar in haar gezicht spuugden. De vrouw droeg het mondkapje omdat ze voor haar zieke ouders en man zorgt.

De politie zoekt getuigen van het voorval. Het zou gaan om twee jongens tussen de 14 en 16 jaar oud. De politie was specifiek op zoek een man op een bakfiets, die nog probeerde achter de twee aan te gaan en de vrouw te hulp schoot. Later dinsdagavond liet de politie weten dat deze getuige zich inmiddels heeft gemeld.
Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -