RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Miniconcert bij zorgcentrum in Bilthoven

1/2
BILTHOVEN - FC Utrecht heeft een paasconcert georganiseerd voor ouderen van woonzorgcentrum de Bremhorst in Bilthoven. Zanger Dennis Kroon zong vanmiddag op gepaste afstand voor de bewoners van het wooncentrum. Er klonken muzikale geluiden uit de binnentuin van het wooncentrum zodat de ouderen zich voor een dagje minder eenzaam voelden.

Mevrouw Timman (84), groot fan van FC Utrecht, genoot zichtbaar van het optreden. Ze vindt dit soort initiatieven allemaal fantastisch: "Er worden hier meer hele leuke dingen georganiseerd. Een draaiorgel en een operazangeres bijvoorbeeld. En dan dit. Fantastisch allemaal!"

Toch voelt ze zich af en toe wel alleen. "Ik heb contact via de telefoon en soms staat mijn zoon in de tuin en dan hang ik uit het raam. Dat is wel gezellig, maar ik mis het contact wel."

Dat FC Utrecht dit muzikale initiatief heeft opgezet, is voor de voetbalclub een logische keuze. "Naast het voetballen hebben we ook andere pijlers, waaronder de aandacht voor de maatschappij", vertelt Sanne Pater van FC Utrecht. "We zijn van plan om meer van dit soort dingen te doen. Zeker in deze tijd."


Miniconcert bij zorgcentrum in Bilthoven


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -