Utrechters in coronatijd: 'Deze Japies staan ook te dichtbij'

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Hoe werk je als je van top tot teen bent ingepakt omdat je als verpleegkundige op de corona-afdeling werkt? Leonie en Loes delen hun handige trucjes in deze Utrechters in coronatijd. Naamsticker op de borst en pasje op de arm. "Maar het is best zwaar om de hele dag zo'n mondkapje op te hebben."
Student Willem zit in een hele andere situatie. Hij woont met vijftien mensen in een studentenflat en dat maakt het lastig om de anderhalve meter afstand te houden. "Eigenlijk zouden we daar wel wat duidelijkere richtlijnen over willen horen", zegt Willem, die in de tussentijd nog even het vlees omdraait op de dak-barbeque.
En Ineke werkt als vrijwilliger in Leerdam en alles is anders. "Normaal gesproken is het iedere dinsdag een gezellige drukte bij het 'Samen Eten'- project in de Pauluskerk maar nu is het gebouw stil en verlaten. Wennen dus."
Utrechters in coronatijd deel 7: 'Werken met een mondkapje is zwaar'
Ben jij of ken jij iemand die ook zijn verhaal kwijt wil? En voor ons zou willen vloggen? Stuur dan een mail naar redactie@rtvutrecht.nl met het onderwerp 'Utrechters in coronatijd'.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.