Dode gevonden in Bunschoten-Spakenburg, politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf

© GinoPress
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een sterfgeval in Bunschoten-Spakenburg afgelopen nacht. Daar werd in een huis een dode man aangetroffen. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd en daarom is de recherche ingeschakeld.
Agenten vonden het lichaam van de man even na 02.00 uur in een huis aan de Hoekstraat in Bunschoten-Spakenburg. Ze waren naar de woning gekomen na een melding. "De overleden man bewoonde het huis aan de Hoekstraat", meldt de politie. "Omdat onduidelijk is onder welke omstandigheden de man precies is gestorven, doet de politie onderzoek."

HEVIGE RUZIE

Omwonenden zeggen dat er gisteren een flinke ruzie was in het huis. "Wij hebben ook gehoord dat er ruzie zou hebben plaatsgevonden", zegt een woordvoerder van de politie. "Maar of dat zo is, maakt onderdeel uit van het onderzoek."
Afgelopen nacht is sporenonderzoek in en om het huis gedaan. Ook vandaag gaat het onderzoek verder. Daarnaast wordt buurtonderzoek gedaan. De politie zoekt getuigen die mogelijk kunnen vertellen wat er vannacht is gebeurd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.