Romeo was meer dood dan levend maar is na 9 jaar herenigd met baasjes

© Dierenambulance De Heuvelrug/ Dierenbescherming
HOUTEN - "Het mooiste paascadeau ooit" zo noemt Dierenambulance Heuvelrug de hereniging van kater Romeo met zijn baasjes. De Dierenambulance schrijft in een dramatisch verslag over de wonderbaarlijke vondst van de al negen (!) jaar vermiste kat.
Op tweede paasdag kreeg de dierenambulance een melding binnen. In Houten-Zuid ligt een "zielig hoopje dier" in de bosjes. De kat is gechipt en als vermist opgegeven blijkt dan. Maar de eigenaren nemen niet op.
Ondertussen gaat het niet goed met Romeo. Hij wordt naar het dierenziekenhuis in Nieuwegein gebracht. "Meer dood dan levend" is Romeo dan. Maar wonder boven wonder herstelt de kater.

BINGO

Als Romeo niet wordt opgehaald, moet hij herstellen in het asiel. Omdat zijn baasjes telefonisch onbereikbaar blijven, rijdt een vrijwilliger in een laatste poging dan zelf maar langs het adres. "Bingo! Een compleet verbouwereerd gezin had inderdaad in 2011 hun kat als vermist opgegeven", schrijft de Dierenambulance.
En zo kan het dat de sinds 2011 vermiste Romeo dan toch weer thuis is. Volgens de Dierenambulance geniet hij volop van alle aandacht en knapt hij rustig op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.