Bureau Hengeveld: Overvalgolf in Overvecht

UTRECHT - Rond Kerst en Oud en Nieuw is de Utrechtse wijk Overvecht geteisterd door een overvalgolf. Vier winkels kregen 'bezoek', waarvan drie in winkelcentrum De Klop.
Omdat de signalementen van de daders met elkaar overeenkomen, vermoedt de politie een verband. Bureau Hengeveld heeft beelden van de overvallen op de Super de Boer aan de Franciscusdreef en de Primera in De Klop.
Andere zaken in Bureau Hengeveld:
* De Hoogvliet aan het Operaplein in Amersfoort wordt op 6 januari overvallen door drie mannen. Ze grijpen de caissière met grof geweld vast en gaan er vandoor met de buit. De politie is ook op zoek naar een belangrijke getuige, die de daders naar binnen heeft zien gaan.
* Op nieuwjaarsnacht rukten brandweer en politie uit voor een autobrand op de Marshalllaan in Kanaleneiland. Vanuit de menigte wordt er vuurwerk naar de hulpverleners gegooid. Van 1 dader is er beeld. Wie is deze jongen die een feest probeert te verzieken?
* Een medewerkster van een kledingzaak aan de Mariastraat in Utrecht krijgt de schrik van haar leven. Zes mannen komen haar winkel binnen en vragen om een collega. Die is er niet en de medewerkster wordt in haar hand bekrast met een schroevendraaier. Het incident vond plaats op woensdag 17 december.
Bureau Hengeveld is iedere woensdag om 17.35 en om 18.35 uur te zien op RTV Utrecht. Hierna elk uur herhaald tot 10.00 uur de volgende ochtend. De uitzending wordt ook iedere donderdag om 17.05 uur herhaald. Zaterdagavond en zondagavond wordt de uitzending ook nog herhaald op U Stad.

Bureau Hengeveld: Brute overval op winkel in Overvecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.