Zoon steekt vader neer in Houten

HOUTEN - In Houten heeft zich gisteravond een drama voltrokken. Een 14-jarige jongen kreeg ruzie met zijn vader en stak hem vervolgens neer voor een woning.
In eerste instantie waren de vader en zoon niet meer te vinden. Agenten spraken drie getuigen. Die gaven aan dat de zoon in de richting van Utrecht was weggelopen.
Even later kwam informatie binnen dat de verdachte gezien was in de Utrechtse wijk Lunetten was. Meerdere politie-eenheden stelden een onderzoek in en de verdachte werd op de Nieuwe Houtenseweg in Utrecht aangehouden. Daar werd ook het mes gevonden dat hij vermoedelijk heeft gebruikt. De verdachte werd naar het politiebureau overgebracht en ingesloten.
Andere agenten waren inmiddels naar het Diakonessenhuis in Utrecht gegaan. Daar werd op dat moment de vader, een 43-jarige man uit Houten, behandeld.
Hij verklaarde op straat ruzie met zijn zoon te hebben gekregen. Daarbij liepen de emoties kennelijk zo hoog op, dat de zoon hem met een mes in de buikstreek stak. De politie zet het onderzoek voort.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.