RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bouchra Dibi nieuwe voorzitter Bevrijdingsfestival Utrecht

UTRECHT - Oud-raadslid Bouchra Dibi uit Utrecht wordt de nieuwe voorzitter van het Bevrijdingsfestival Utrecht. Machteld Smits draagt het voorzitterschap aankomende dinsdag over aan Dibi.

Smits kijkt terug op een leerzame tijd. "Ik heb gezien hoe het festival steeds meer geprofessionaliseerd is. Dat is ook nodig als je 45.000 mensen ontvangt in Park Transwijk."

In een schriftelijk bericht van het Bevrijdingsfestival bedankt Dibi haar voorganger. Ze werkten al samen omdat Dibi bestuurslid is van het festival. "Ik heb veel van Machteld geleerd en met haar grote betrokkenheid en passie heeft zij een belangrijke rol gespeeld in het bekendmaken en neerzetten van het festival", aldus Dibi.

Het doel van Dibi is dat het Bevrijdingsfestival komende jaren nog meer inwoners van de stad bereikt. "De diversiteit aan inwoners wil ik graag terug zien komen tijdens ons festival. Want vrijheid is van ons allemaal. Onze wens is dat we op 5 mei 2021 in goede gezondheid onze vrijheid kunnen vieren, met elkaar."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -